Skip to toolbar
Press "Enter" to skip to content

What the duece?!

  • user warning: Unknown column ‘captcha_type’ in ‘field list’ query: SELECT module, captcha_type FROM captcha_points WHERE form_id = ‘search_theme_form’ in /hermes/web08/b1270/pow.newbabbage/htdocs/drupaltest/modules/captcha/captcha.inc on line 60.
  • user warning: Unknown column ‘captcha_type’ in ‘field list’ query: SELECT module, captcha_type FROM captcha_points WHERE form_id = ‘blog_node_form’ in /hermes/web08/b1270/pow.newbabbage/htdocs/drupaltest/modules/captcha/captcha.inc on line 60.
  • user warning: Table ‘newbabbage_IC_20100523_154228.wysiwyg_user’ doesn’t exist query: SELECT format, status FROM wysiwyg_user WHERE uid = 769 in /hermes/web08/b1270/pow.newbabbage/htdocs/drupaltest/modules/wysiwyg/wysiwyg.module on line 678.
  • user warning: Unknown column ‘captcha_type’ in ‘field list’ query: SELECT module, captcha_type FROM captcha_points WHERE form_id = ‘search_block_form’ in /hermes/web08/b1270/pow.newbabbage/htdocs/drupaltest/modules/captcha/captcha.inc on line 60.
Spread the love

10 Comments

  1. Edward Pearse Edward Pearse April 6, 2011

    Yeah, I’m getting that error as well.

  2. Blackberry Harvey Blackberry Harvey April 6, 2011

    Did any of the other admins install or uninstall any modules lately?  I haven’t.

  3. Bianca Namori Bianca Namori April 6, 2011

    I have no clue, but it’s still around. Perhaps it is a widget that went haywire?

  4. Grendel Footman Grendel Footman April 6, 2011

    well, glad to know it’s not something with my settings making me see it now and it’s the site itself instead

  5. Blackberry Harvey Blackberry Harvey April 7, 2011

    I’ve reset the Captcha module, and hopefully that’s fixed it.

  6. Senjata Witt Senjata Witt April 7, 2011

    Captcha errors seem to be gone… but now the calendar seems confused. All events are december 31st at 11:30?  What’s happening there?

    • Jedburgh30 Dagger Jedburgh30 Dagger April 7, 2011

      Left a note for the web team.  I suspect a pointer was reset…

  7. Archivist Archivist April 15, 2011

    Just FYI – I think these messages occurred while we were updating the modules.

Leave a Reply